Onderhoud

Een goed onderhouden auto verzekert u in grote mate van een betrouwbaar en veilig vervoermiddel.

 

Door de jarenlange ervaring bij diverse Mercedes Benz dealers ( Krause, Motormeyer, van Kooy en Sternauto) en het behalen van het predicaat ‘Diagnose Technicus’ bij Mercedes Benz is de kwaliteitsnorm bij Vos Automobielbedrijf gewaarborgd.

Wij inspecteren uw auto tijdens een Onderhoudsbeurt op diverse punten waarbij we de officiële checklists van Mercedes Benz als leidraad hanteren.  De door hen opgestelde specifieke punten laten wij echter ook voor de andere merken gelden.

Naast deze ´Grote´ onderhoudsbeurten verzorgen we ook z.g. Servicebeurten waarbij we , naast het vangen van motorolie en oliefilter , een basis check uitvoeren. Hierbij inspecteren we ook de cruciale punten van uw auto zoals ; remmen, banden, uitlaat en alle vloeistoffen. Deze Servicebeurten zijn vaak gunstiger geprijsd als er bijvoorbeeld pas een A.P.K. keuring heeft plaatsgevonden.

Bij Onderhoudsbeurten wordt ook naar de conditie van onderstel en stuurinrichting gekeken en worden tevens vervanging van specifieke onderdelen zoals diverse filters, bougies , Multi-riem/v-snaar en eventueel distributieriem uitgevoerd.

Ook de reparaties worden volgens de fabrikant voorgestelde handleidingen uitgevoerd. Ons team beschikt over ruime ervaring en door inzet van geavanceerde diagnose apparatuur kan er vaak snel een goede diagnose gesteld worden. Hierdoor kan er een goede kostenopgave c.q. reparatie volgen.

Wij monteren verder alleen kwaliteitsonderdelen en kwaliteitsoliën die gewaarborgd zijn door de diverse fabrikanten . Voor de klassieke voertuigen gaan we op zoek naar beschikbare onderdelen en zorgen voor juiste montage. Onze ruime Mercedes Benz bibliotheek staat ons hierbij vaak van dienst.

Vooraf ontvangt u van ons altijd een duidelijk advies en prijsopgave van de ,uit te voeren, onderhouds-, en/of reparatiewerkzaamheden-

Vos Automobielbedrijf

Bloemendalerweg 21

1382 KB Weesp

Openingstijden

Showroom en verkoop

Maandag t/m vrijdag  09:00-17:00 

Zaterdag                       10:00-12:00

 

Werkplaats

Maandag t/m vrijdag   08:00-17:00

Contact

T  0294 417 664

info@vosautoweesp.nl

Volg ons op: