Banden service

Bandenservice

Alleen de juiste banden zorgen voor de veiligheid in het verkeer. Wij adviseren u graag bij de aanschaf van nieuwe banden. Of u naar  zomer- of winterband of all seasonband zoekt, wij bieden u een groot aanbod van diverse merken en soorten autobanden. Wij verkopen zowel merkbanden uit de hogere klasse, als low budget banden. Echter wel waar wij als bedrijf achter staan.

Waar bent u naar opzoek ? Bent u opzoek naar een bepaalde grootte, uw favoriete merk of banden voor specifieke weersomstandigheden? Wij zijn u graag van dienst.

Voor de klassieke auto’s zoeken wij , op verzoek , ook de specifieke band , eventueel met witte zijrand, die bij dat type auto hoort . Ook hier geldt natuurlijk wel dat er zoveel mogelijk aan de huidige kwaliteitsnorm moet worden voldaan.

Vos Automobielbedrijf richt zich op kwaliteit en de best mogelijke service. Hebt u nog vragen? Wij bieden u graag de informatie en het advies dat u nodig hebt.

Naast verkoop en montage van nieuwe banden repareren wij natuurlijk ook lekke banden; wij gebruiken daarvoor een beproefde methode met pleisters aan binnenzijde van de band die betrouwbaarheid garanderen ook bij hogere snelheden.
Vos Automobielbedrijf

Bloemendalerweg 21

1382 KB Weesp

Openingstijden

Showroom en verkoop

Maandag t/m vrijdag  09:00-17:00 

Zaterdag                       10:00-12:00

 

Werkplaats

Maandag t/m vrijdag   08:00-17:00

Contact

T  0294 417 664

info@vosautoweesp.nl

Volg ons op: